Du er landet på Sengebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Marimekko serveringsbakke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Marimekko serveringsbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Marimekko Tiiliskivi serveringsbakke, 20×20 cm, lyseblå/mint

  • Dagens pris: 260,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Marimekko
  • Farve: Lyseblå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Marimekko Tiiliskivi serveringsbakke, 20×20 cm, lyseblå/mint” fås til 260,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en stilfuld serveringsbakke kan du nemt tage din morgenmad med udenfor og nyde solen.
Denne bakke fra Marimekko måler 20 x 20 cm og er lavet af lamineret birkekrydsfiner, et letvægtsmateriale der gør den nem at bære.
Takket være den smukke farvekombin…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Marimekko Melooni serveringsbakke, 44×28 cm

Sidste produkt på vores liste er Marimekko Melooni serveringsbakke, 44×28 cm som vi har fundet til 338,86 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd morgenmaden på sengen, ude på terrassen eller i haven – med Melooni serveringsbakken fra Marimekko kan du dække op lige hvor du har lyst til. Bakken måler 44 x 28 centimeter, er fremstillet af lamineret birkekrydsfiner og er let i vægt, så den er nem…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Marimekko Serveringsbakke på listen er Marimekko Melooni serveringsbakke, 44×28 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 338.86. Billigste udvalgte Serveringsbakke er Marimekko Tiiliskivi serveringsbakke, 20×20 cm, lyseblå/mint som du kan købe for 260.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 78.86 kr.
Ovenstående Marimekko Serveringsbakke data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Marimekko Serveringsbakke tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbakke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbakke: