Du er landet på Sengebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Spode serveringsbakke. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Spode serveringsbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Spode Serveringsbakke ‘Blue Italian’, stor

Sidste produkt på vores liste er Spode Serveringsbakke ‘Blue Italian’, stor som vi har fundet til 261,55 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Servér morgenmad på sengen eller eftermiddagskaffe på terassen med denne smukke serveringsbakke fra Spode.
Bakkens motiv er et klassisk italiensk Imari Oriental-mønster i hvidt og blåt, og bakken er produceret i melamin, som er en type hård plast, der bla…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Spode Serveringsbakke på listen er Spode Serveringsbakke ‘Blue Italian’, stor fra KitchenOne.dk med en pris på 261.55. Billigste udvalgte Serveringsbakke er Spode Serveringsbakke ‘Blue Italian’, stor som du kan købe for 261.55 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Spode Serveringsbakke data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Spode Serveringsbakke tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbakke blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbakke: