Du er landet på Sengebakke.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton serveringsbakke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton serveringsbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton serveringsbakke – Cylinda-line

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 999,95, nu kun 799,-.
    Du sparer 200 kr. / 20 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Stelton

Vores første anbefaling er “Stelton serveringsbakke – Cylinda-line” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 799,- – en besparelse på 200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilren serveringsbakke fra Stelton, der gør det både nemt og flot at servere kølige drinks på terrassen.
Bakken er designet af Arne Jacobsen i 1969, og den er en del af den tidløse Cylinda-Line.  AJ Serveringsbakke er 33,5 cm i diameter, og den er udst…

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå

Sidste produkt på vores liste er Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå som vi har fundet til 849,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå Emma serveringsbakken har samme harmoniske formsprog som resten af serien.
Balancen mellem bakkens lakerede stål og de karakteristiske lakerede bøgetræshåndtag giver bakken et enkelt udseende og ro til at nyde d…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Stelton Serveringsbakke på listen er Stelton Emma serveringsbakke, Ø 35 cm – Grå fra Erling Christensen Møbler med en pris på 849.00. Billigste udvalgte Serveringsbakke er Stelton serveringsbakke – Cylinda-line som du kan købe for 799.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 50 kr.
Ovenstående Stelton Serveringsbakke data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Stelton Serveringsbakke tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbakke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbakke: